Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

A doua zi a evenimentului FORBES CEE FORUM

Pe 26 septembrie 2018 la Hotel InterContinental,  Forbes România a fost gazda celei de-a doua zile a celui mai important eveniment economic al anului 2018.
20180926_125811 copy

#forbesceeforum #forbesromania #ceeforum2018

Aflat la cea de-a cincea ediție, Forbes CEE Forum este singurul eveniment regional anual organizat în România începând cu 2014 și aduce împreună cei mai importanți lideri internaționali din sfera politică, business și financiară și editori din rețeaua Forbes din regiunile CEE și EMEA.

România, regiunea CEE, Europa și întreaga lume are mare nevoie de lideri politici și de business care să ofere o nouă formă organizațiilor și societăților la o scală largă, o formă potrivită pentru vremurile în care trăim.

Cei mai importanți lideri din sfera politicii, financiară și de business au discutat în cea de-a doua zi a forumului despre noul tip de leadership în marile și micile companii, cum va schimba digitalizarea modelul de business și care sunt trendurile în următorii ani în mediul antreprenorial! Pe scena Forbes CEE Forum au urcat:

Bareket Knafo – Head of the Israeli Economic and Trade Mission to Romania

Aleksandra Karasinska – Redactor-șef Forbes.pl

Maija Goluboviča – Fost Managing Editor Forbes Baltic

Antonia Colibășanu – COO Geopolitcal Future

Radu Magdin – CEO Smartlink Communications

François Coste – Președintele Camerei de Comerț Franceze

Florin Pogonaru – Președintele Asociației Oamenilor de afaceri

Geo Mărgescu – CEO & Co-Founder Forte Partners

Mihnea Rădulescu – CEO UPC Romania

Horia Manda – Managing Partner Axxess Capital

Mircea Varga – CFO Țiriac Group

Ioana Filipescu – Partner Deloitte Romania

Camelia Ene – Country Chairmain & CEO MOL Romania

Daniel Farmache – Deputy CEO Electrogrup Infrastructure | E-INFRA

Andrei Pitiș – VP Engineering and Head of Bucharest Office Fitbit

Mihnea Săraru – Partner PeliFilip

Alexandru Popescu – Market Leader Philips Health Systems for Central and Eastern Europe

Bogdan Lupu – Head of Digital Marketing Carrefour România

Carla Parnică – Corporate Commmunication Manager& CSR Tinmar

Alex Skouras – Managing Partner Alesonor

Dragoș Tuță – Founder & Managing Partner The CSR Agency,

Dumitru Lăcătuşu –  Historical Consulting Center

Mulțumiri partenerilor care au susținut cel mai important eveniment economic al anului – Forbes CEE Forum: BMW GROUP și Carrefour România în calitate de parteneri strategici; Nesspreso – cafeaua oficială; Anchor Grup, Banca Transilvania, Chopard, Deloitte, Forte Partners, Garanti Bank, Kultho, Tinmar Energy și UPC în calitate de parteneri gold; BRD Groupe Societe Generale, Electrogrup Infrastructure | E-INFRA, Enterprise Investors, EY, Happy Tour FCM, Mol România, PeliFilip, Philips, Vimetco Alro în calitate de parteneri silver; Partenerului Tehnic Eventix, precum și partenerilor: Camera franceză de comerț, industrie și agricultura din Romania, Chilli Ideas, Profructta, Headprint, Melissimo, AB Traduceri și Proedus.

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. În această perioadă brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediilor publicațiilor lunare Forbes România și ForbesLife România, al revistei trimestriale de lux și atitudine Up by Forbes România sau al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand » sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Puteți citi toate declarațiile zilei pe: http://bit.ly/2DLfDsv

Regăsiți o galerie completă a evenimentului pe: https://www.facebook.com/forbesromania/

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii