FacebookTwitterLinkedIn

Voicu Oprean, CEO și Fondator AROBS Transilvania Software, a fost speaker în cadrul evenimentului Forbes CEE Forum 2020. Iată principalele sale declarații:

“Work from home a generat un mare stres din punct de vedere al managementului și al companiilor în captarea datelor pe care probabil le luam for granted în perioada anterioară. Și de asta acel val de digitalizare de care ne lovim acum și pe care clienții îl cer tot mai mult și suprizător sau nu îl cer și autoritățile locale pentru că au constatat că nu mai au acces la informații. Atunci avem acest val care sperăm să nu treacă dar cred că trebuie să luăm în calcul și componenta umană. Digitalizarea fără acea componentă umană care este trainuită să folosească aceste procese și instrumente nu-și are sensul. Oamenii împreună cu softurile fac această digitalizare. Cred că digitalizarea este ca un tsunami venit acum care ajută industria de IT să ajute la rândul ei mai departe acele industrii care au nevoie. Și este un proces personalizat pentru fiecare.

(…) Ar trebui să nu ne blocăm. Cred că eliminarea fricii și crearea acelui environment safe pentru toți din ecosistem ajută la eliminarea acestor blocaje, pentru că de cele mai multe ori sunt blocaje pe care ni le punem singuri.”