Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Forbes CEE Forum 2020, Răzvan Iorgu (CBRE): „Este momentul să ne focusăm atenția asupra modelelor de business de succes. Piața locală de real estate se comportă diferit față de cea internațională”

Astăzi a avut loc a doua zi a Forbes CEE Forum 2020, eveniment care reunește oameni de business de top din România, redactori șefi Forbes din țările CEE, precum și ambasadori și autorități.
 aboneaza-te
Foto_Razvan Iorgu_CBRE, 02.07

Răzvan Iorgu, Managing Director CBRE România, a fost speaker în cadrul evenimentului Forbes CEE Forum 2020. Iată principalele sale declarații: 

„Pentru mine este important să mă uit în această perioadă la cei care au succes, cei care îsi transformă afacerea într-un model de business de succes. Consider că privim destul de simplist în ceea ce priveste piața de real estate de la noi, însă dacă ne uităm în piața internațională lucrurile stau cu totul altfel. Multe companii profită de oportunitățile pe care le oferă acum piața: Facebook, Amazon, Microsoft, continuă investițiile în spații de lucru. Ca să putem avea o privire corectă si de ansamblu în această zonă este important  să ne putem întrebarea: cum privim spațiile de birouri, dacă le privim ca pe un centru de cost înseamnă că ne întoarcem în timp, undeva prin 2007. Trebuie să le privim din punct de vedere al unui instrument de a ne propulsa afacerea. Proiectele de birouri se împart în două categorii: cele care sunt în plină dezvoltare si cele care sunt stagnate din lipsa de predictibilitate. Dacă este ceva ce mă deranjează foarte tare la această perioadă este această lipsă de predictibilitate. Referitor la lucrul de acasă, mie îmi place să lucrez de acasă, să stau în sânul familiei, dar atâta timp cât aceasta este o decizie ce îmi aparține, nu să fiu obligat să fac acest lucru.”

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii