FacebookTwitterLinkedIn

Corneliu Bodea, CEO Adrem, a fost speaker în cadrul evenimentului Forbes CEE Forum 2020. Iată care au fost principalele sale declarații:

„Nu sunt singurul care consideră că economia ca știință este o subramură a psihologiei, a sociologiei, iar acest lucru trebuie luat tot mai în serios de către actorii economici. Într-adevăr certitudinea sau lipsa ei are un rol extrem de important asupra modului în care economia funcționează. De multe ori, percepția este cu mult mai importantă decât gravitatea unei situații, de aceea cred că certitudinea sau lipsa ei are un impact major.

În această perioadă nu vom avea certitudini. Și, nici în altele, nu avem cum să măsurăm care va fi impactul real al acestei crize. Cred că este mai mult decât o criză. Este intrarea într-o nouă eră – în care vom fi mult mai constienți de pericolele care ne scapă, cele care vor veni și vom fi mai conștienți de faptul că aceste pericole sunt, din păcate de natură antropogenică în mare măsură.

Îndemnul meu este să nu ne oprim din a măsura și să înțelegem că singura direcție este înainte și important este că fiecare, în măsura capacității sale, va fi mai apt să aplice cea mai bună strategie pentru ca business-ul său să facă parte din lista câștigătorilor”.