FacebookTwitterLinkedIn

Carla Parnică, Marketing și PR Manager Tinmar Energy, a fost speaker în cadrul evenimentului Forbes CEE Forum 2020. Iată principalele sale declarații:

“Digitalizarea cred că va conduce la o reinventare a industriei energetice în sine. Furnizorii de energie și cred că tot lanțul de producători, distribuitori și până la consumatorii finali cred că au fost supuși acestei ere a digitalizării și cred că este important să învățăm să gestionăm lucrurile în așa fel încât să aducem beneficii în viața consumatorilor finali.

Va fi o reinventare a industriei în sine. De ce? Pentru că industria energetică pare într-adevăr mai greoaie, cu un limbaj mai de lemn, însă putem personaliza și campaniile și felul în care facem engage cu consumatorul final și cum ne adresăm lor. Cred că prin digitalizare este și o oportunitate sau un tool de comunicare potrivit. Brandurile pot să-și spună povestea altfel, cred că pot acapara mai mult prin esență și printr-un conținut de calitate și în momentul în care stii sa gestionezi cu succes acest canal cu siguranță vei ieși mai câștigat decât ai intrat în pandemie.

Am fost martorii unui proces accelerat al digitalizării în această perioadă și oamenii din industrie au reușit să fie dinamici și să comunice cu clienții în continuare astfel.”