Cautare




, Contributor

Afaceri |
|

Forbes CEE Forum 2020, Andrei Pogonaru (CEFS): „Să stiți că mall-ul este un organism viu. El are o dinamică care în ultima criză nu a fost deloc usoară”

Astăzi a avut loc a doua zi a Forbes CEE Forum 2020, eveniment care reunește oameni de business de top din România, redactori șefi Forbes din țările CEE, precum și ambasadori și autorități.
 aboneaza-te
andrei pogonaru IMG_0299 FOTO Bogdan Baraghin

Andrei Pogonaru a fost speaker în cadrul evenimentului Forbes CEE Forum 2020. Iată cele mai importante declarații ale acestuia:

„În această perioadă, noi ne-am mutat cu birourile într-un singur loc  si ce a contat foarte mult pentru noi a fost faptul că ne-am văzut fața-n fața, mai ales in momentele dificile din lunile iulie-august. Acest mixt între virtual si fizic în sfârsit se întâmplă. Sinceri, eu îmi doresc să fiu în prezența colegilor. În ceea ce priveste mall ca business, să stiți că mall-ul este un organism viu. El are o dinamica care în ultima criză nu a fost deloc usoară, vorbim aici de la măsurile de sănătate luate si până la cele de business.

La început nu se stia nimic , ceea ce ne crea tuturor o stare de disconfort, dar pe măsură ce am reusit să amân deciziile, cu atât acestea au fost mai bune, asta este ceea ce am observat eu. Si un mall trebuie să aibă partea de online, este ceea ce am învățat în această perioadă. Toate evenimentele pe care le făceam si ele se duc spre o componentă online, make-up-urile se pot realiza si prin zoom. Recunosc că, nouă, ca proprietari de mall, ne era frică de online, dar în timp am început să privim acest aspet ca pe un avantaj. Si până la urmă am reusit să găsim plusurile situație, o situație de care noi, repet, ne temeam.”

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii