Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Forbes 500 Miliardari 2014: Locul 13 – Dorinel Umbrărescu

După o perioadă nu foarte bună în domeniul construcţiilor, omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, care contro-lează alături de soţia sa companiile Technostrade şi UMB Spedition, s-a reorientat în acest an către sectorul bancar.
Dorinel Umbrarescu.jpg

Dorinel Umbrărescu, 53 de ani

280 milioane de euro

Bacău

Infrastructură rutieră, transporturi

La începutul anului 2013, „regele asfaltului”, aşa cum a fost adesea numit de presă, a semnat un acord de preluare a ATE Bank România, deţinută anterior de grupul elen Piraeus Bank.

VEZI AICI PROFILUL LUI DORINEL UMBRĂRESCU

Fosta ATE Bank România a fost redenumită Banca Română de Credite şi Investiţii, iar Dorinel Umbrărescu a anunţat, la începutul anului 2014, că îşi va creşte investiţia la bancă la 100 de milioane, printr-o majorare de capital care urma să se adauge investiţiei de circa 10 milioane de euro făcută până acum. În domeniul construcţiilor, Spedition UMB, controlată de omul de afaceri, a înregis-trat o cifră de afaceri de 106 milioane de euro, în scădere cu aproape 24% faţă de 2013, conform datelor de la Ministerul de Finanţe. Profitul net a înregistrat şi el o scădere, în 2013, ajungând la 20 de milioane de euro, iar numărul mediu al angajaţilor a fost de 22.

VEZI CARE A FOST AVEREA LUI DORINEL UMBRĂRESCU ÎN ANII 2012 – 2015:

AVEREA LUI DORINEL UMBRĂRESCU ÎN 2012

AVEREA LUI DORINEL UMBRĂRESCU ÎN 2013

AVEREA LUI DORINEL UMBRĂRESCU ÎN 2015

VEZI AICI MAI MULTE ȘTIRI DESPRE DORINEL UMBRĂRESCU

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii