Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Forbes 500 Miliardari 2013: Locul 11 – Dorinel Umbrărescu

Omul de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu controlează, alături de soţia sa Mirela, companiile UMB Spedition şi Technostrade.
Dorinel Umbrarescu.jpg

Dorinel Umbrărescu, 52 de ani

300 milioane de euro

Bacău

Infrastructură rutieră, transporturi

Anul trecut, cifra de afaceri înregistrată de UMB Spedition a fost cu mult mai mică faţă de cifrele înregistrate în 2011. Astfel, cifra de afaceri a fost în 2012 de peste 138 de milioane de euro, faţă de cele 187 de milioane de euro înregistrate în 2011.

VEZI AICI PROFILUL LUI DORINEL UMBRĂRESCU

Technostrade a înregistrat, în schimb, o uşoară creştere, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. La jumătatea acestui an, Dorinel Umbrărescu, considerat a fi unul dintre „regii asfaltului”, a spus că va fi nevoit să trimită acasă aproape trei mii de oameni din lipsă de contracte. Cea mai importantă mişcare a anului 2013 pe care a făcut-o Dorinel Umbrărescu a fost achiziţionarea a 93% din acţiunile ATE Bank România, deţinute de grupul elen Piraeus Bank, contra sumei de 10,3 milioane de euro. Potrivit presei centrale, în luna august 2013, Dorinel Umbrărescu a înaintat la BNR actele prin care solicită aprobarea pentru a deveni acţionar majoritar de bancă, intenţionând, cel mai probabil, să folosească licenţa ATE Bank România.

VEZI CARE A FOST AVEREA LUI DORINEL UMBRĂRESCU ÎN ANII 2012 – 2015:

AVEREA LUI DORINEL UMBRĂRESCU ÎN 2012

AVEREA LUI DORINEL UMBRĂRESCU ÎN 2014

AVEREA LUI DORINEL UMBRĂRESCU ÎN 2015

VEZI AICI MAI MULTE ȘTIRI DESPRE DORINEL UMBRĂRESCU

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii