Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Forbes 500 2014 : Locul 35- Augustin Oancea

Compania bucureşteană Tinmar-Ind a reuşit, în mai puţin de zece ani, să devină cel mai mare trader privat de energie electrică din România
Augustin Oancea 6234818-Mediafax_Group-Silviu_Matei

Augustin Oancea

407 milioane de lei

București

Energie 

Potrivit presei centrale care citează date transmise de companie, Tinmar-Ind, deţinut de omul de afaceri din Câmpina, Augustin Oancea, şi-a bugetat pentru 2014 o creştere a cifrei de afaceri de 25%, până la 2,13 miliarde de lei (aproximativ 484 de milioane de euro). De altfel, în 2013, cifra de afaceri a companiei a fost de 388 de milioane de euro, cu un profit net de peste 43 de milioane de euro, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. La începutul acestui an, compania controlată de omul de afaceri a obţinut un credit bancar de şapte milioane de euro, finanţare destinată unei investiţii în domeniul energiei verzi, mai precis o centrală fotovoltaică de 8,5 MWp putere instalată.

VEZI AICI PROFILUL LUI AUGUSTIN OANCEA 

Compania Tinmar-Ind, cu capital integral privat, este una relativ nouă – înfiinţată în 2001, având ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, obţine licenţa de furnizare de energie electrică, iar primul contract îl semnează în 2007. Un an mai târziu, atinge o cotă de piaţă de 1%, conform informaţiilor de pe site-ul companiei. Tot în acel an, Tinmar-Ind îşi începe extinderea afacerii de tranzacţionare pe alte pieţe europene cum ar fi Germania, Ungaria, Austria, Grecia, Serbia, Croaţia, Bulgaria, Cehia sau Slovacia. Cifra de afaceri a crescut de la an la an, la fel şi cota de piaţă – în aproape şase ani, la sfârşitul lui 2013, înregistrând 8%.

VEZI CARE A FOST AVEREA LUI AUGUSTIN OANCEA ÎNTRE ANII 2012-2015

AVEREA LUI AUGUSTIN OANCEA ÎN 2012

AVEREA LUI AUGUSTIN OANCEA ÎN 2013

AVEREA LUI AUGUSTIN OANCEA ÎN 2015

VEZI AICI MAI MULTE ȘTIRI DESPRE AUGUSTIN OANCEA 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii