Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Foodpanda se extinde la Iași

panda_with_food
Platformă de comenzi de mâncare, foodpanda se extinde și la Iași, după București, Cluj și Timișoara.

Astfel, începând din aprilie, peste 17 restaurante din Iași, printre care Pizza Miraj, Restaurant Veneto, restaurant Bavaria, sunt prezente pe platforma foodpanda.

,,Iași este un oraș dezvoltat, cu restaurante bune și clienți deschiși, care apreciază bucătăria de calitate fie că iau masa în oraș, sau că o comandă acasă. Așa că a fost natural pentru noi să le punem la dispoziție cea mai la îndemână metodă de comandă a felului de mâncare preferat. În prezent am semnat parteneriate cu peste 17 restaurante din Iași, urmând ca până la finalul anului să atragem pe platformă până la 35 dintre cele mai recunoscute restaurante ieșene”, declară Dan Macarie, Country Manager foodpanda România.

foodpanda.ro, platforma de comenzi de mâncare susținută de Rocket Internet, colaborează, în prezent, cu aproximativ 200 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Foodpanda, împreună cu brandul afiliat hellofood, este grupul lider al platformelor online de comenzi de mâncare, activ în peste 40 de țări.

Platforma a primit recent o finanțare de 20 milioane de dolari

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii