Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Foodpanda preia mai multe companii din Europa Centrală și de Est

Grupul foodpanda preia mai multe companii de livrare de mâncare din în Serbia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Croația și Ungaria, după achizițiile TastyKhana și PedidosYa din India și Mexic.
foodoanda.jpg

În Serbia, Muntenegru și Bosnia și Herțegovina, foodpanda a preluat Donesi.com. În urma acestei achiziții, foodpanda va desfășura toate operațiunile sub brand-ul Donesi, iar clienții din aceste țări vor avea acces la peste 550 de restaurante.

În plus, foodpanda a achiziționat compania de livrare de mâncare Pauza din Croația, care colaborează cu sute de restaurante. Pauza a fost fondată în 2008 și își va continua operațiunile sub brand-ul propriu.

Prin achiziția NetPincer, foodpanda a obținut statutul de lider de piață și în Ungaria. NetPincer este prezent pe piața maghiară încă din 1999 și are parteneriate cu peste 550 de restaurante în toate marile orașe din Ungaria, a mai anunțat compania.

Pe piața din România foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 300 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați și Sibiu, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii