Cautare
, Contributor

Forbes.com

Lifestyle |
|

Food Revolution Day 2017

Sâmbătă, 20 Mai 2017 la orele 12.00, va avea loc la Grădina Vlahiia din Snagov, evenimentul Food Revolution Day 2017 – Ambassador’s United, cel mai mare eveniment de educație alimentară la nivel mondial, dedicat copiilor și părinților.
Banner-food2017Hr 300x250

Jamie Oliver’s Food Foundation a fondat în anul 2012 Food Revolutions Ambassadors Program, cu viziunea de a galvaniza o deja existentă comunitate de iubitori ai gurmanderiilor și hranei sănătoase, într-o mișcare cu un scop. Principalul scop al programului este acela de a construi o mișcare a cărei voce colectivă să devină puternică și să poată aduce schimbări pozitive pentru a reduce impactul bolilor legate de alimentație pentru generațiile actuale și cele ce vor să vină.

Programele la nivel mondial includ Kitchen Garden Project, Ministry of Food și Fifteen Apprentice Programme. Prin toate aceste programe și prin campaniile  la nivel mondial, organizatorii își doresc să influențeze factorii decizionali din țările noastre începând cu mediul privat și până la instituțiile publice privind aspecte cheie, cum ar fi problema obezității care și în România ne arată cifre îngrijorătoare.

Astfel, în fiecare an cu ocazia Food Revolutions Day, organizația celebrează succesul și comunică ceea ce ar trebui schimbat în alimentație, cerând ajutor companiilor private și instituțiilor de stat pentru că ei să poată duce educația alimentară și sănătatea publică, către schimbare.

LocandinaFRD2017

Anul acesta, tema evenimentului este #hellobreakfast și #nojunkfood și este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. În cadrul evenimentului vor fi sesiuni de gastronomie dedicate părinților, susținute de către invitații noștri speciali, sesiune privind importantă consumului de apa susținută de către Borsec și Aquatique, sesiune de igiena susținută de Misavan și multe surprize.

Pentru inscrierierea micuților, trebuie doar să trimiteți un e-mail la adresa: gabriella@artagustului.ro cu nume, prenume, vârstă și datele părinților și/sau însoțitorilor. Participarea micuților la eveniment este gratuită.

Echipa organizatoare este formată din:

Ambasadori – Gabriella Pascaru Bisi & Dana Claudia Szocs

Voluntari: Andrei Nourescu – jurnalist sportiv, Maria Andrei – jurnalist maria-andrei.ro, Smaranda Vornicu-Shalit – blogger culinar & jurnalist, Chef Constantin Turculet, Dorin Huntai – fondator Radar de Media si Retete de Sanatate, Alice Ciobanu – blogger culinar&jurnalist Iasi , Vicky Pirsan – blogger culinar, Iuliana Pana – blogger culinar, Gabriel Cilinca – agent Politia Capitalei, fost sportiv de performanta si concurent Master Chef, Gabriel Kiss – bancher si pasionat de gastronomie, Nicolae Cosniceru – fine art photographer, Alex Bisi – Art Director & fotograf, Flori Cilinca.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii