FacebookTwitterLinkedIn

Alex Morar face parte din managementul NEPI încă de la înființarea lui, în 2007. Are experiență pe zona de investment, management și real estate şi a avut mai multe funcţii pe parcursul celor 8 ani petrecuți în cadrul companiei, a anunţat fondul de investiţii.

În ultimii ani, rolul său în cadrul NEPI a fost de a coordona investițiile și o parte din procesele operaționale. Odată cu preluarea noului mandat, misiunea lui Alex Morar este de a continua expansiunea NEPI și a întări poziția de lider a fondului de investiții, în special pe segmentul de retail.

NEPI este o companie listata pe piata principal a Johannesburg Stock Exchange Limited (JSE), Bursa de Valori Bucuresti (BVB), si The Alternative Investment Market (AIM) din Londra.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Centre, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti si City Business Centre din Timişoara.