Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

IT |
|

Fondatorul ITNT investeşte în Smart Bill

Lecţii_de_investitor_sofisticat.jpg
Lucian Todea, business-angel român și fondatorul ITNT, a realizat o investiție de tip angel-investment în Smart Bill.

Smart Bill, furnizorul român de soluții de facturare, a atras o investiție de tip angel-investment de până în 100.000 de euro, din partea lui Lucian Todea, business-angel român și fondatorul ITNT. În urma tranzacţiei, Lucian Todea deține 5% din acțiunile Smart Bill. Smart Bill, programul care este folosit de peste 20.000 de companii, va fi folosi investiția pentru lansarea pe piața internațională în țările vorbitoare de limbă engleză, primele piețe vizate fiind Statele Unite şi India.

Compania ITNT este cunoscută la nivel mondial prin prisma produsul soft32.com. Lansată în 2003, ITNT a devenit în doar 3 ani de la înființare una dintre cele mai importante companii de profil din România. Platforma a avut peste 500 milioane de vizitatori unici de la lansare și până în prezent. 

Smart Bill anunţa în luna aprilie formarea unui Board of Investors din care face parte și Radu Georgescu, antreprenor în serie și investitor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii