FacebookTwitterLinkedIn

Restaurantul cu specific italian are o capacitate de 70 de locuri în interior și o terasă cu 50 de locuri la exterior.

„Oliveto by Caelia este noul punct de atracție gastronomică din Capitală, pe care îl vom inaugura în această lună. Asa cum în toate proiectele noastre de până acum am obținut recunoașterea și aprecierea clienților, și de această dată am gândit atent fiecare detaliu, pentru ca totul să ofere o experiență pe care cei care ne trec pragul își vor dori să o repete. Îi invităm la Oliveto by Caelia pentru felurile de mâncare originale, realizate cu ingrediente aduse din Italia, Grecia și America, pentru locul primitor, deosebit și prietenos pe care l-am amenajat pentru ei. Am ales by Caelia pentru că noul restaurant este o extensie a proiectului Caelia Beach și vine ca o celebrare a succesului pe care îl are locația de la Marea Neagră”, a punctat Alexandru Sautner.

Investiția realizată în noul business depășește 300.000 de euro. Alexandru Sautner este recunoscut în industria alimentară ca cel care a pus bazele și a dezvoltat gelateriile Emilia Cremeria, care în 2019 au devenit Gioelia Cremeria Italiana.