FacebookTwitterLinkedIn

Extinderea portofoliului grupului va contribui de asemenea la poziționarea Ungariei drept un centru logistic regional.

„Creșterea comerțului online și scurtarea lanțurilor de producție și aprovizionare, mutându-le mai aproape de piețele-țintă, a crescut semnificativ nevoia de spații logistice. Acest proces a fost accelerat de pandemia de COVID-19, interesul clienților și al investitorilor crescând în toată Europa. Suntem încrezători că HelloParks poate însemna un mare succes chiar și pe termen scurt și că poate consolida poziția Ungariei pe piațalogistică internațională”, a declarat Gábor Futó, fondator și proprietar al grupului Futureal.

De la fondarea sa, portofoliul grupului Futureal include mai mult de 150 de proiecte imobiliare cu o valoare totală de cinci miliarde de euro și o suprafață de peste două milioane de metri pătrați.

„În plus față de chirii atractive și condiții flexibile, noile parcuri industriale HelloParks vor oferi un pachet complet de servicii, care vor depăși funcțiunile de depozitare. Ca un prim pas, compania plănuiește să dezvolte megaparcuri în jurul Budapestei, extinzându-se apoi în țară, unde clienții pot opera atât depozite, cât și fabrici pentru industria ușoară”, a declarat Rudolf Nemes, CEO al HelloParks. „Vizăm dezvoltarea celor mai prietenoase cu mediul și eficiente facilități industriale la cel mai bun preț, transformând astfel HelloParks într-un jucător dominant pe această piață.”

Futureal este prezent pe piața rezidențială românească prin Cordia România, companie care dezvoltă în prezent proiectul Parcului20, localizat în zona Expoziției din nordul Bucureștiului. Cordia România a anunțat recent începerea vânzărilor la faza a doua a Parcului20, prima fază fiind vândută în proporție de peste 70%.