FacebookTwitterLinkedIn

În proiectul recent lansat, cei doi antreprenori clujeni vor investi, într-o primă fază, 500.000 de euro pentru deschiderea unui număr de minim șase cafenele în Cluj și București. Pe termen scurt, investiția va fi extinsă la nivel național, iar pe termen mediu planurile vizează exportul conceptului și pe plan internațional.

Narcoffee Roasters este un concept cu potențial de extindere foarte mare. Suntem deja în discuții cu posibili doritori de francize din SUA și Algeria, însă focusul nostru actual este piața internă”, afirmă Dan Isai.

Conceptul este construit în jurul cafelei de specialitate selecționată și prăjită de Marius Nica, locul 10 în lume la cup tasting și campion național de latte art.  Designul locațiilor este semnat de arhitectul Cosmin Todor, câștigător al premiului Noblesse Interiors la Elle Decoration Design Awards 2016. Atât Marius Nica, cât şi Cosmin Todor sunt parteneri în Narcoffee Roasters.

Citește și: Dezvoltatorul de aplicații ZITEC atrage o investiție de 1,7 milioane de euro din partea eMAG

Narcoffee Roasters prăjește și prepară cafea de origini din țări precum Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia. Controlăm până și compoziția apei din cafeaua pe care o pregătim. Ducem la obsesie preocuparea pentru a pregăti cafeaua perfectă, iar asta atrage cei mai împătimiți barista din industrie”, explică Marius Nica, Coffee Manager Narcoffee Roasters.

De asemenea, reprezentanții Narcoffee Roasters menționează că în decursul acestui an se vor pune bazele primelor locații din București, unde există deja o echipă în formare.

O rețea de cafenele de specialitate cu ambiții internaționale este o provocare imensă. Din acest motiv căutăm să adunăm în jurul Narcoffee Roasters un „dream team” de specialiști în cafea, design, branding și francizare”, încheie Marcelus Suciu.

Citește și: FastOrder – o aplicație pe gustul tău, ce-și propune să revoluționeze industria ospitalității