FacebookTwitterLinkedIn

Sunt acum disponibile în aplicația Focus Sat, printre altele: Fear the Walking Dead” S6B și „Istoria filmelor horror cu Eli Roth” (Eli Roth’s History of Horror S2) de la AMC, seriale și sitcomuri de la Comedy Central precum „În mintea lui Amy Schumer”, „Din altă epocă”, „Orașul femeilor”, un portofoliu variat de programe pentru copii de la Nickelodeon precum „Ascensiunea Ţestoaselor Ninja”, „Sponge Bob” și multe altele, JimJam („Pompierul Sam”, „Angelina Balerina”, „Bob Constructorul” ș.a.) și Minimax („Transformers: Academia Salvatorilor”, „Enchantimals: Povești din Everwilde”), notează Media Expres.

Alături de acest conținut nou, clienții mai au acces și la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu vast de titluri, inclusiv în format 4K, pentru iubitorii naturii, ai explorărilor spațiale, ai misterelor cosmosului, istoriei și legendelor, culturii din diverse colțuri ale lumii și multe altele.

Conținutului video on demand accesat prin aplicația Focus Sat este disponibil o perioadă mai lungă de timp și oferă posibilitatea vizionării, pe orice tip de dispozitiv smart, mobil sau fix, de oriunde, ori de câte ori se dorește, simultan de pe trei dispozitive.

Clienții Focus Sat au acces gratuit la conținutul video on demand cu condiția să aibă activă extra opțiunea Mozaic Plus sau să opteze pentru pachetul tv online Play TV Extra. Dar și cei care nu sunt clienți au posibilitatea de a testa gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, s-a lansat în 2004.

Focus Sat a fost cumpărată de M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, după care și-a lansat o nouă identitate vizuală, noul branding folosind culorile roșu și albastru de la M7 Group. Sloganul de brand „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, “oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe”.