Cautare
, Contributor

Industrie |
|

FM Logistic, cifră de afaceri de 24 de milioane de euro în 2012

FM.jpg
Ca pondere în cifra de afaceri, depozitarea şi activitatea de manipulare reprezintă 48% din veniturile obţinute, activitatea de transport intern 48%, iar cea de co-packing 4%.

FM Logistic este prezentă pe piaţa românească de logistică din anul 2003, oferind servicii logistice (depozitare/ manipulare, transport intern şi internaţional, co-packing) unor companii renumite precum Cora, L’Oreal, Yves Rocher, Roche, (în Bucureşti) Nestle şi P&G (în Timiş).

De la o cifră de afaceri de 4,5 milioane de euro după primul an de activitate, compania şi-a mărit valoarea afacerii la peste 20 milioane de euro în 2011 şi 24 de milioane de euro anul acesta, potrivit estimărilor proprii. FM Logistic România, parte a grupului omonim, cu afaceri de 890 de milioane de euro şi activităţi în Europa, dar şi în Rusia şi China,  are 700 de angajaţi şi peste 80,000 de metri pătraţi suprafaţă de stocare.

În 2008, FM Logistic a inaugurat prima sa platformă logistică din România, în Dudeştii Noi – Timiş; având ca principal client compania Nestle, pentru activităţi logistice de depozitare/ manipulare, co-packing şi distribuţie. În 2011, FM Logistic a inaugurat cea de-a doua sa platformă logistică în Petreşti – judeţul Dâmboviţa. Această platformă, localizată lângă autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, are în prezent 18.000 de metri pătraţi. Luna trecută, FM Logistic a inaugurat cea de-a treia celulă de depozit la Dudeştii Noi, în judeţul Timiş.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii