FacebookTwitterLinkedIn

Noua metodă de plată poate fi accesată direct din site-ul Fly-Go.ro, fără a fi necesară o vizită la bancă sau la sediul agenției de turism. 

Această metoda de plată are la bază un flux de finanțare online care permite identificarea clienților printr-un apel video și semnarea electronică a documentelor.

Tot acest proces nu durează mai mult de 10 minute și este disponibil 24/7, estimează reprezentanții companiilor.

Soluția de finanțare poate fi accesată  inclusiv de către clienții noi, neimplicând existența unei relații anterioare cu o bancă.

Ne așteptăm ca aproximativ 10% dintre clienții care vor cumpăra vara aceasta vacanțe sau alte produse turistice de pe Fly-Go.ro să le achite folosind această opțiune. Din feedback-ul pe care îl avem deja, observăm că noua metodă de plată le oferă turiștilor posibilitatea de a accesa încă o vacanță în sezonul estival, lucru care le va face, cu siguranță, vara mai frumoasă”, declară                  Stefano Iervolino, fondator și CEO Fly Go. 

În prezent, bugetul alocat de români pentru un sejur de vară, de familie, este cuprins între 900 și 1.200 de euro, potrivit estimărilor Fly Go.

În același timp, costul mediu al unui city break este de 200 de euro de persoană.

Potrivit unei analize Fly Go, cele mai accesate destinații pentru vacanțele de vară sunt, în continuare, Grecia, Turcia și Spania.

Însă turiștii români încep să opteze tot mai mult pentru destinații noi, în țări și regiuni precum Croația, Corsica, Malta, Sardinia și Sicilia, atât pentru sejururi de 7-10 zile, cât și pentru citybreak-uri.

Platforma digitală a TBI Credit permite achiziționarea serviciilor de turism în rate, simplu și rapid, fără interacțiune directă cu banca sau agenția. Clientul are nevoie de un dispozitiv cu cameră și microfon, cartea de identitate și, în doar 10 minute, poate achita vacanța dorită”, declară Ionuț Cristea, Head of Business Development Ecommerce, TBI Credit.

Până la finalul lunii iulie, clienții Fly Go vor avea dobândă 0% pentru plata în 12 rate, prin opțiunea de plată oferită de TBI Credit, pentru vacanța aleasă sau pentru orice alt produs ori serviciu achiziționat de pe Fly-Go.ro. De asemenea, perioada de grație este de 30 de zile, cu zero costuri la achitarea integrală în acest interval, precum și de gratuitate la taxa de serviciu a agenției de turism online Fly Go. 

Lansată în anul 2005, Fly Go operează, în prezent, pe trei piețe: România, Italia și Spania. Compania vinde de la bilete de avion low-cost și de linie pe toate aeroporturile din lume, rezervări la hoteluri, pachete de city-break, servicii de rent-a-car, la servicii turistice personalizate, consultanță și suport 24/7 și până la ghiduri turistice pentru sute de destinații de pe toate continentele.

TBI Credit, parte a TBI Bank, este o instituție bancară înființată în 2003, deținută de 4finance, grup european de digital landing. TBI Credit are în portofoliu produse și servicii financiare prin intermediul partenerilor, atât în locații fizice, cât și online.