Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

500 miliardari |
|

Florin și Octavian Madar

madar_2673.jpg
„Trebuie stabilită o delimitare clară între afaceri și viața de familie.“

Florin Madar, fondatorul Temad, care a pornit în anii ’90 o afacere în distribuţia de materiale de construcţii  de la zero, face diferența între a lucra în familie și a lucra cu familia: „afacerile de familie nu înseamnă neapărat a lucra cu familia, ci înseamnă ca afacerea să fie controlată de membrii familiei şi ca această afacere să fie transmisă generațiilor următoare în cadrul familiei”.

VIDEO: Interviul realizat de Forbes România cu Florin și Octavian Madar pentru ediția specială Forbes, Afaceri în Familie

Florin Madar  avertizează, de asemenea, asupra faptului că nu totdeauna competența este direct proporțională cu relația de familie. „Trebuie stabilită o delimitare clară între afaceri și viața de familie”, adaugă el. Sfatul antreprenorului este de a avea grijă în alegerea colaboratorilor, „cu atât mai mult dacă sunt din familie, deoarece compatibilitaea din familie nu este întotdeauna egală cu cea din afaceri”.

GALERIE FOTO: Familiile din spatele unor afaceri românești de milioane de euro

Articol apărut în ediţia specială Forbes, Afaceri în Familie. Vedeţi aici ce alte articole mai conţine aceasta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii