Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Florin, nu uita, audiența e a ta! Revine Florin Călinescu la „Chestiunea zilei”?

Florin Călinescu studiază posibilitatea de a relua emisiunea „Chestiunea Zilei”, la o televiziune sau pe Facebook, potrivit unui mesaj publicat de prezentator, joi, pe platforma de socializare, informează NEWS.RO.  
 aboneaza-te
Calinescu_1.jpg

Florin Călinescu a precizat că a primit mii de îndemnuri să reia emisiunea „Chestiunea Zilei”.

Florin Călinescu a scris pe Facebook: „Când am fost invitat de Pro TV să fac ce aţi văzut în ultimul an, am fost bombardat de mii de îndemnuri să reiau «Chestiunea Zilei». Studiez această posibilitate. Dacă nu se va putea pe TV, să fiţi siguri că o voi face aici. Şi bineînţeles, livevideo, că nu ştiu altfel. Sunt impresionat de faptul că nici într-o lună aţi venit aici cu sutele. De mii. Trebuie să aflu cum vom putea să şi vorbim LIVE. Cu mânuţele astea două, meşteresc o treabă nouă! Vă mulţumesc tuturor celor cărora vă pasă!”.

„Chestiunea Zilei” a fost realizată de Florin Călinescu la Pro TV, la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000. În urma unor neînțelegeri cu Adrian Sârbu, șeful de atunci al Pro TV, show-ul a mutat de Florin Călinescu la Tele 7 abc, dar emisiunea nu a performat.

În ultima perioadă, Florin Călinescu colaborează cu Pro TV ca membru al juriului în emisiunile „Românii au talent” şi „Uite cine dansează!”.

DE CE NU VREI SĂ VEZI AICI CIFRELE DE AFACERI ALE EDITURILOR? DE CE? NU-ȚI PLACE CARTEA? 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii