Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Lideri |
|

Florin Cîțu: „Voi cere o discuție cu toate partidele despre independența energetică a României”

Premierul a anunţat duminică, la Baia Mare, că intenţionează să convoace toate partidele la o discuţie pe tema independenţei energetice a României.
florin citu 8

„Am văzut în acest an cât de importantă este această independenţă energetică. Este un obiectiv al acestui Guvern şi ar trebui să fie un obiectiv al clasei politice (…). Când mă întorc la Bucureşti, voi cere o discuţie cu toate partidele despre independenţa energetică a României, este un lucru care trebuie să ne unească pe toţi, pentru că, până la urmă, este vorba de cetăţenii României şi de siguranţa naţională”, a declarat Cîţu, transmite Agerpres.

El a precizat că a avut, în cursul dimineţii, o discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan, pe tema proiectelor din domeniul energetic aflate în derulare în zonă.

„Aici este vorba de câteva proiecte, este vorba de distribuţie de gaze, este vorba de energie electrică (…) produsă pe bază hidro, barajul Runcu. Orice sursă trebuie luată în calcul şi trebuie să vedem dacă mai este nevoie de finanţare cum să facem rost de finanţare cât mai rapid”, a mai spus premierul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii