Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu: „Sunt dezamăgit de faptul că în rândul medicilor există un procent atât de mare de persoane nevaccinate”

Premierul interimar Florin Cîțu a făcut sâmbătă un apel către tot personalul medical să înțeleagă importanța detașărilor în alte zone unde este nevoie de îngrijire a bolnavilor cu COVID-19, subliniind că în această perioadă dificilă toţi trebuie să facem un sacrificiu, informează Radio România Actualități.
florin citu 8
În videoconferința cu autoritățile sanitare și prefecții, premierul interimar a cerut ca ținta privind ajungerea la 2.000 de paturi ATI pentru pacienții infectați cu SARS-CoV-2 să fie atinsă cât mai repede.
Florin Cîţu: „Încă am o problemă sau sunt dezamăgit de faptul că în rândul medicilor există un procent atât de mare de persoane nevaccinate. E foarte important, pentru că de aici puterea exemplului, în această perioadă, este foarte importantă. Asta era o parte. Ştiu că reprezintă un disconfort şi este o problemă să fiţi detaşaţi în această perioadă, să lucraţi în alte zone, înţeleg că este un sacrificiu, dar nu o faceţi nici pentru mine, nici pentru ministrul Cseke, nici pentru domnul Arafat. Asta este situaţia în acest moment şi avem nevoie de toată lumea să se mobilizeze şi toţi trebuie să facem un sacrificiu, dar vă înţeleg şi apreciem toate eforturile pe care le faceţi în această perioadă”, conform Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii