Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu: „Sănătatea și investițiile sunt domenii prioritare în 2021”

La Guvern au intrat în linie dreaptă discuțiile pentru finalizarea proiectului de buget pe acest an, negocieri care se anunță dificile, pentru că banii sunt puțini, iar deficitul nu mai poate să depășească 7% din PIB, informează Radio România Actualități.
Newly appointed prime minister Florin Citu

Guvernul încearcă să împartă cât mai echilibrat fondurile, dar ministerele și autoritățile locale au cerut deja sume mai mult mai mari decât posibilitățile financiare ale țării, într-un an și așa dificil, notează Radio România Actualități.

Florin Cîțu: „Sănătatea și investițiile sunt domenii prioritare în 2021. Pentru a putea plăti și pentru educație și pentru sănătate trebuie să investim mai mult. Vor fi și kilometri de autostradă. Eu v-am spus că trebuie prioritizare a proiectului de investiții. Sibiu – Pitești este cel care trebuie pornit și trebuie să avem o planificare clară și aici doresc un buget pus la punct pentru următorii patru ani”.

Cheltuielile provocate de pandemie sunt majore, atât cele legate de campania de vaccinare, cât și cele pentru susținerea economiei, și liderii coaliției au avut ieri o nouă întâlnire, pentru a găsi o linie de mijloc care să permită și realizarea de investiții pentru dezvoltarea țării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii