Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu: „În România vor intra 76 de miliarde de euro până în 2027”

La discuțiile de la Sibiu cu reprezentanții Clubului Economic German și ai mai multor mari angajatori din județ, premierul Florin Cîțu le-a spus că executivul se va pe axa pe reforme și investiții și i-a îndemnat să fie pregătiți pentru a putea accesa Planul Național de Redresare și Reziliență și celelalte fonduri europene.
Florin Citu 5

Florin Cîțu: „În România vor intra până în 2027, 76 de miliarde de euro. Noi pregătim terenul pentru acești bani, dar aceste investiții vor fi implementate cu ajutorul sectorului privat. E nevoie de fiecare companie din România să se pregătească şi să lucreze să își dezvolte capacitatea de producție. Mesajul a fost foarte clar: nu creștem, nu introducem taxe noi. Acest lucru rămâne, ca să fie foarte clar, țin foarte mult la predictibilitate”.

Premierul Florin Cîțu a mai promis că vor fi modificate legea achizițiilor publice și ghidurile fondurilor europene, pentru ca accesul la bani europeni să fie simplificat, iar birocrația și blocajele reduse, informează Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii