FacebookTwitterLinkedIn

Programul IMM Invest va include şi programul Agro Invest destinat fermierilor, a anunțat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului. 

În şedinţa de Guvern de astăzi a fost aprobată ordonanţa de urgenţă privind prelungirea pentru 2021 a programului IMM Invest, care include şi programul IMM Invest destinat fermierilor. Anul trecut, când am implementat IMM Invest, am văzut că au fost mai multe probleme şi am văzut nevoia de a crea un program special pentru fermieri, un program cu un plafon de un miliard de lei. Înţeleg că suma este solicitată deja şi, dacă este un program de succes aşa cum a fost şi IMM Invest, vom avea grijă să suplimentăm suma“, a declarat Premierul.

De asemenea, a fost aprobat și programul IMM Factor, așteptat cu nerăbdare de mediul de afaceri.

În acelaşi timp a fost aprobat şi pentru IMM Factor, la fel un plafon de un miliard de lei. Două ordonanţe de urgenţă aşteptate foarte mult de mediul de afaceri. Anul trecut acestea au susţinut economia şi rezultatele bune pe care le-am avut în economie anul trecut, cu cea mai mare creştere economică din UE în trimestrul 4, cu menţinerea locurilor de muncă. Acestea au fost şi rezultatele unor programe pe care acum le prelungim”, a adăugat Florin Cîţu.