Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

Florin Cîţu preia atribuțiile de ministru interimar al Finanţelor 

Premierul Florin Cîţu preia atribuțiile de ministru interimar al Finanţelor, solicitând execuţia bugetară, pe toate capitolele, fiecărui minister şi instituţie publică.  
florin citu 6

”Prim-ministrul Florin Cîţu îşi va prelua în această seară atribuțiile de ministru interimar al Finanţelor. Preluarea atribuţiilor se va face la sediul Guvernului României”, a transmis Guvernul vineri seară.

Din această nouă funcţie, de ministru interimar, Florin Cîțu a solicitat de la Ministerul Finanţelor execuţia bugetară pe toate capitolele, pentru fiecare lună, precum şi cheltuielile de personal.

Prim-ministrul a solicitat şi situaţia proiectelor de investiţii la cinci luni şi cât mai repede, la şase luni. Săptămâna viitoare vor avea loc mai multe întâlniri pentru a debloca proiectele întârziate de la Ministerul Finanţelor”, a mai transmis sursa citată.

Joi, 8 iunie, Klaus Iohannis a semnat decretul pentru revocarea lui Alexandru Nazare din funcţia de ministru al Finanţelor, precum şi decretul pentru preluarea interimară a portofoliului de către premierul Florin Cîţu.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii