Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu: „Nu luăm în calcul o carantinare. Nu va exista un lockdown în România generalizat”

Premierul Florin Cîţu a declarat că nu va exista un lockdown general, întrebat dacă ia în calcul o măsură a carantinării de două săptămâni, după ce secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andreea Moldovan a evocat o astfel de posibilitate, ca o soluţie pentru a limita răspândirea COVID-19. Şeful Executivului a adăugat că mergem spre direcţia unei relaxări, însă condiţia principală este cea ca lumea să se vaccineze, informează News.ro.
Florin Citu 5

Florin Cîțu: „Am avut o discuţie cu doamna secretar de stat şi doamna secretar de stat vă dădea un exemplu teoretic. Ştiţi foarte bine că anul trecut toate discuţiile despre carantinare se învârteau în jurul a două săptămâni pentru că aceasta era discuţia despre virus. Ai virusul, trebuie să stai în casă 14 zile pentru a scăpa de virus. Era o discuţie teoretică, nu era o discuţie ipotetică, nu era o propunere în acest sens.

Ca să vă răspund mai clar – nu luăm în calcul o carantinare. M-am opus din primul moment, am spus că nu va exista un lockdown în România generalizat, nu va exista nicio carantinare. Mergem, aşa cum vedeţi, în direcţia relaxării economiei, dar cu această condiţie – aceea să ne vaccinăm cu toţii. Este foarte important să înţelegem cu toţii că 1 iunie se va întâmpla doar dacă ne vaccinăm. Altfel nu avem şanse”, conform News.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii