Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor: „Vă spun o părere personală: este clar că trebuie ca acest cost al acestei crize să fie suportat de toată lumea, trebuie să fim solidari”

Florin Cîţu, ministrul Finanțelor, a declarat într-un interviu acordat Hotnews, că nu doar angajaţii de la companiile privae, ci şi bugetarii trebuie să suporte costul crizei declanşate de epidemia de COVID-19.
 aboneaza-te
Florin Cîțu, ministrul Finantelor

Întrebat de HotNews.ro, dacă se ia în calcul o tăiere a salariilor bugetarilor, pe modelul crizei economice din 2010, Florin Cîțu a spus că, din punctul său de vedere, costul actualei crize trebuie suportat de toată lumea, însă decizia o va lua guvernul.

Florin Cîțu: „Aici eu vă spun doar o părere personală: este clar că trebuie ca acest cost al acestei crize să fie suportat de toată lumea, trebuie să fim solidari. Ce măsuri vor fi, cum vor fi luate, dacă vor fi luate, aceasta este o decizie pe care trebuie să o ia Guvernul, nu o iau eu singur. Din punctul meu de vedere, cred că trebuie să fim solidari cu toţii în acest moment, indiferent de domeniul în care provenim. Repet, este o părere personală”.

Întrebat dacă acestă solidaritate înseamnă și tăierea salariilor, ministrul a precizat că „sunt multe forme de a reduce costurile aparatului public”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii