Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice: „Alocaţiile vor fi majorate cu un procent <<în jurul a 15%>>”

Florin Cîţu, ministrul Finanţelor Publice, a anunţat, luni seară, la Realitatea Plus, că alocaţiile vor fi majorate de la 1 august cu un procent „în jurul a 15%”. Proiectul este în avizare şi va intra în şedinţa de Guvern din această săptămână, informează News.ro.
 aboneaza-te
Florin Cîțu, ministrul Finantelor

Întrebat care ar fi procentul de majorare luat în calcul, Florin Cîţu a precizat că este mai mare decât propunerea făcută pentru pensii. Propunerea era de majorare de 10%.

„Premierul va anunţa (cu cât vor creşte alocaţiile-n.r.). Creşterea e mai mare decât am propus să crească la pensii. În jurul acestei cifre de 15%, da. Dar vom face de la 1 ianuarie o altă creştere, nu ne oprim aici. Ştim că sunt probleme, dar contextul este unul dificil”, a precizat ministrul.

Ministrul Finanţelor Publice a precizat că decizia privind majorarea pensiilor va fi anunţată la jumătatea lunii august, notează News.ro.

„Pentru pensii, vom anunţa la rectificarea bugetară, care va avea loc la jumătatea lunii august. Eu susţin 10 la sută, e ceea ce susţin acum în context economic”, a explicat Cîţu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii