Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor: „Planul de relansare a economiei va fi gata în două săptămâni”

Ministrul Finanțelor Florin Cîțu a declarat marți seară la Digi24 că planul de relansare a economiei va fi gata în două săptămâni și că are în vedere mai multe proiecte de investiții, autostrada Sibiu – Pitești fiind prioritatea maximă.
Florin Cîțu, ministrul Finantelor

Florin Cîțu: „Am spus clar și înainte de a avea această criză că obiectivul nostru este de a investi. Am alocat bani în buget la începutul anului și la prima rectificare am făcut un lucru pe care nu l-a mai făcut niciun guvern de foarte mult timp. Am lăsat banii pentru investiții în buget și chiar am mai alocat la Ministerul Transporturilor încă 135 de milioane de lei pe lângă banii dinainte.

Acum vorbim de un program de investiții deja, s-au anunțat câteva obiective, Sibiu – Pitești este un obiectiv zero pentru noi, acolo facem toate eforturile pentru a-l duce la capăt, Comarnic-Brasov este un alt obiectiv, extinderea aeroportului București”, conform Digi24

Un alt obiectiv declarat de Florin Cîțu este digitalizarea sistemului public, „ANAF a făcut pași importanți, urmează MFP și apoi tot sistemul public”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii