Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor: „Guvernul nu putea evita scăderea economică în acest an”

Guvernul nu putea evita scăderea economică în acest an, obiectivul fiind reducerea efectelor negative generate de pandemia de COVID-19, a declarat Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice, la o conferință online, informează Radio România Actualități. El a adăugat că deja sunt semnale pozitive.
 aboneaza-te
Florin Cîțu, ministrul Finantelor
Florin Cîțu: „M-am uitat la cifrele pentru consum, de exemplu, comerțul cu amănuntul; revenirea este aproape la nivelul dinaintea crizei. M-am uitat la investiții; acestea au continuat în criză, avem o contribuție pozitivă a investițiilor, în acest moment, la dinamica economiei. Prețurile în luna august au scăzut, inflația este la 2,7 relativ de la 4,1 cum era anul trecut și era cea mai mare din Uniunea Europeană. Deci eu cred că în acest context dificil prin care omenirea astăzi, România are semne pozitive, are semne bune”, conform Radio România Actualități.
Florin Cîțu a mai declarat că liderii europeni consideră foarte bune măsurile pe care Guvernul României le-a adoptat în această perioadă, atât pentru sănătatea populației, cât și pentru protejarea economiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii