Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor: „Cererile către bănci pentru amânarea ratelor pot fi depuse în 45 de zile de la intrarea în vigoare a Ordonanţei”

Cererile către bănci pentru amânarea ratelor pot fi depuse în 45 de zile de la intrarea în vigoare a Ordonanţei care prevede această măsură, termenul iniţial fiind astfel extins, a anunţat luni ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, în debutul şedinţei de Guvern, informează Agerpres.
 aboneaza-te
Florin Cîțu, ministrul Finantelor

Florin Cîțu: „Am extins la 45 de zile de la intrarea în vigoare a ordonanţei perioada până la care să se facă o cerere către bancă (pentru amânarea ratelor, n.r.). Iniţial termenul era până la sfârşitul perioadei de stare de urgenţă”.

La rândul său, premierul Ludovic Orban a arătat că dobânda pentru creditele ipotecare nu se mai capitalizează, iar celor care solicită amânarea ratelor şi au restanţe la plată li se dă posibilitatea să îşi aducă creditele la zi până la momentul în care solicită această suspendare.

„Să aibă creditele la zi la momentul solicitării suspendării obligaţiei de plată. Să aibă creditele plătite”, a explicat ministrul Finanţelor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii