Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor: „Am asigurat finanţarea pentru prima parte a anului viitor, vorbim de cheltuielile pentru primele patru-cinci luni”

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, afirmă că nu există nicio problemă cu finanţarea cheltuielilor în prima parte a anului viitor, fiind asiguraţi banii pentru primele patru-cinci luni, informează News.ro. De asemenea, ministrul precizează că la Minister se lucrează la bugetul pentru anul viitor, pe structura actualului Guvern, cu 16 ministere.
Newly appointed prime minister Florin Citu
Florin Cîțu; „Am văzut în spaţiul public foarte multă îngrijorare cu privire la situaţia economic a României. Vreau să vă asigur pe toţi că nu este nicio problemă, mai mult sunt două lucruri p care vreau să vi le prezint. În primul rând, am asigurat finanţarea pentru prima parte a anului viitor, vorbim de cheltuielile pentru primele patru-cinci luni. Nu există nicio problemă pentru cheltuieli, mai ales pentru cheltuielile în sănătate, investiţii. Banii îi avem, nu este nicio problemă să le dăm drumul, să putem face aceste cheltuieli – salarii, pensii, nu este nicio problemă”, conform News.ro.
Ministrul Finanţelor a explicat şi că se lucrează la elaborarea bugetului pentru 2021.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii