Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu, ministru Finanțelor: „Economia a răspuns perfect măsurilor implementate de guvern”

Sectorul privat, în special, şi economia, în general, au răspuns perfect măsurilor implementate de guvern încă din februarie pentru a reduce efectele pandemiei, a scris Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, pe pagina sa de Facebook, informează Radio România Actualități.
 aboneaza-te
Florin Cîțu, ministrul Finantelor

„România a reuşit la sfârşitul primului trimestru, împotriva tuturor criticilor şi estimărilor apocaliptice, o creştere economică în termeni reali de 0,3% faţă de trimestrul 4 din 2019, lucru care se traduce într-o rată de creştere anuală de 2,7%, susţine ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu,

„Sectorul privat în special, economia în general, a răspuns perfect măsurilor implementate de guvern încă din februarie pentru a reduce efectele pandemiei. Felicitări!

România a reuşit, împotriva tuturor criticilor şi estimărilor apocaliptice, o creştere economică în termeni REALI de 0,3% faţă de trimestrul 4 din 2019. Acest lucru se traduce într-o rată de creştere anuală de 2,7%.

Am spus că această creştere elimină TOATE scenariile apocaliptice promovate zilnic de propaganda socialistă.

De ce? Simplu. Media estimărilor analiştilor pentru creşterea economică era de -0,9%. Asta estimau economiştii/analiştii.

Am spus de nenumărate ori că este mult prea pesimist şi că pe baza modelelor macro pe care eu le folosesc economia României s-ar putea să fie singura cu creştere economică din UE în primul trimestru”, a scris Florin Cîțu, potrivit Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii