Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Energie |
|

Florin Cîțu: Legea consumatorului vulnerabil nu este îndeajuns pentru această iarnă

Primul ministru Florin Cîţu consideră că Legea privind consumatorul vulnerabil, menită să asigure sprijin financiar persoanelor şi familiilor cu venituri mici pentru plata facturilor la gaze naturale, electricitate sau alte surse de încălzire, nu este suficientă pentru iarna care urmează.   
Florin Citu 3

Guvernul ia în considerare şi “alte măsuri” pentru lunile de iarnă, potrivit premierului. Florin Cîțu nu a oferit detalii în această privință.

“Legea consumatorului vulnerabil a fost aprobată ieri (marţi – n.r.) şi îmi pare bine că, după ce am insistat de o lună de zile, s-a găsit timp şi pentru Legea consumatorului vulnerabil. Este în Parlamentul României de câteva luni de zile, dar nu s-a găsit timp pentru ea. S-a votat ieri, în sfârşit. Vreau să văd detaliile exacte, pentru că am înţeles că s-au schimbat puţin lucrurile acolo. Sunt resurse, dar nu ajunge. Legea consumatorului vulnerabil nu este îndeajuns pentru această iarnă. Mai sunt şi alte măsuri pe care le luăm în calcul pentru perioada următoare”, a declarat Florin Cîţu, miercuri după amiază, la Ploieşti. 

Camera Deputaților a adoptat marți proiectul de lege privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorii vulnerabili de energie. Legea va fi adoptată începând cu data de 1 noiembrie 2021.  

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii