Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu: „Încrederea managerilor de companii în perspectivele de creştere a României a atins un nivel record în ultimul deceniu”

Premierul Florin Cîţu a declarat, vineri, citând un studiu al PricewaterhouseCoopers, că încrederea managerilor companiilor din România în perspectivele de creştere a ţării noastre a atins un nivel record în ultimul deceniu, de când este realizat acest raport, adăugând că acest lucru arată că soluţiile adoptate de guvern începând de anul trecut şi transferul resurselor către investiţii au condus la această stare, informează Agerpres.
Florin Citu 5

Florin Cîțu: „Astăzi am primit şi un studiu (…) care arată clar că România merge în direcţia bună. Este un studiu făcut de PricewaterhouseCoopers şi aş vrea să vă citesc doar un singur lucru. El este public, este vorba despre un interviu pe care această companie îl ia directorilor, managerilor companiilor din România şi astăzi, în acest moment, încrederea executivilor sau a acestor manageri în perspectivele de creştere a României a atins un nivel record în ultimul deceniu, de când este realizat acest raport. Deci, este de trei ori mai mare procentual numărul celor optimişti faţă de ediţia din 2020.

Deci, suntem doar la un an după pandemie, de abia am ieşit din pandemie şi optimismul acestor manageri este la nivel record, cel mai mare din ultimii zece ani, ceea ce înseamnă că soluţiile pe care le-am propus anul trecut şi faptul că am spus că transferăm resurse spre investiţii, pentru a produce mai mult, ca după aceea toată lumea să se bucure de rezultatele investiţiilor, au dat încredere acestor manageri”, conform Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii