Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîțu: „Execuţia bugetară este un indicator esenţial pentru evaluarea profesionalismului fiecărui ministru din guvernul pe care îl conduc”

Premierul Florin Cîţu a transmis, joi, că se aşteaptă ca, în următoarele zile, fiecare ministru să prezinte public execuţia bugetară pentru portofoliul pe care îl conduce, subliniind că aceasta reprezintă un indicator „esenţial" pentru evaluarea profesionalismului, informează Agerpres.
Florin Citu 5

Florin Cîțu: „Zilele acestea am fost întrebat foarte des despre execuţia bugetară a fiecărui minister. Românii trebuie să ştie cum sunt cheltuiţi banii publici. Mă aştept ca, în următoarele zile, fiecare ministru să prezinte public execuţia bugetară pentru ministerul pe care îl conduce. Este imperativ să fim transparenţi. Românii trebuie să ştie stadiul de execuţie al fiecărui proiect pentru care s-au cerut bani la începutul anului. Execuţia bugetară este un indicator esenţial pentru evaluarea profesionalismului fiecărui ministru din guvernul pe care îl conduc”, conform Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii