Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Cîţu: „Economia României a depășit criza economică în doar un an”

Economia a recuperat pierderile din perioada de criză aduse de pandemie. Potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică, Produsul Intern Brut a crescut în trimestrul doi 2021 cu aproape 14% faţă de aceeaşi perioadă din 2020, iar pentru primele şase luni ale anului avansul este de 6,5%, notează Rador.
Florin Citu 5

Premierul Florin Cîţu consideră că este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când creşterea economică ar fi bazată pe investiţii şi nu pe consum.

Florin Cîţu: „Economia României a depășit criza economică în doar un an, fiind cea mai rapidă revenire economică pe care a avut-o România după o astfel de criză, iar pentru perioada următoare îmi doresc două lucruri: predictibilitate și stabilitate în viaţa economică. 13,6% este o cifră pe care cu toții trebuie să o ținem minte, deoarece reprezintă creșterea economică din trimestrul doi, anul acesta. Această cifră atestă că mi-am făcut foarte bine treaba, anul trecut din funcția de ministru al finanțelor, anul acesta ca prim-ministru, conform Rador.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii