Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Lideri |
|

Florin Cîțu dorește finalizarea înainte de termen a cât mai multor proiecte de infrastructură

Premierul a participat la momentul deschiderii traficului pe Pasajul Mogoșoaia, împreună cu ministrul interimar al Transporturilor, Dan Vîlceanu.
florin citu

„Cel mai important lucru este că am arătat că se poate să începem un proiect şi să-l terminăm înainte de termen, atunci când asiguri finanţarea proiectului. (…) S-a terminat cu şase luni înainte de termen. Acum eu o să spun că e ok, e un proiect care s-a terminat mai devreme, dar sper să nu fie singurul. Cu o floare nu se face primăvară. Trebuie să fie mai multe proiecte care se termină înainte de termen, pentru că România are nevoie de infrastructură şi să o facem cât mai rapid. În ceea ce mă priveşte, am asigurat finanţarea, din primul moment, pentru toate proiectele”, a afirmat Cîţu.

Premierul a menționat că, în cazul proiectului pentru Pasajul Mogoțoaia, început în 2018, lucrările de execuție au început abia anul trecut.

Referindu-se la șoferii care claxonau nervoși în zonă, Florin Cîțu a transmis faptul că acest pasaj rezolvă o problemă majoră pentru centura Capitalei. De asemenea, premierul a transmis că s-a rezolvat și situația șoferilor de tir, privind carantinarea acestora atunci când vin din zonele roșii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii