Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Macroeconomie |
|

Florin Cîţu despre sectorul HoReCa: „Voi propune în următoarea şedinţă de guvern scutirea de la plata impozitului pentru perioada rămasă până la sfârşitul anului”

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, anunţă că a decis, după discuţii cu premierul Ludovic Orban, să propună în următoarea şedinţă de guvern scutirea de la plata impozitului pentru perioada rămasă până la sfârşitul anului pentru contribuabilii din sectorul HoReCa, informează News.ro.
Florin Cîțu, ministrul Finantelor

Florin Cîțu: „Veşti fantastice pentru HoReCa! Scutire pentru plata impozitului specific până la sfarşitul anului! Pentru contribuabilii care plătesc impozit specific unor activităţi (restaurante, hoteluri, baruri), după discuţii cu premierul Ludovic Orban, am decis să propun în următoarea şedinţă de guvern SCUTIREA de la plata impozitului pentru perioada rămasă până la sfârşitul anului 2020”, a anunţat ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook, conform News.ro.

Sectorul HoReCa deja a beneficiat de o scutire de la plata impozitului specific de 150 de zile în acest an, menţionează oficialul.

De asemenea, Cîţu a mai spus că septembrie este a doua lună consecutivă în care veniturile la buget sunt mai mari decât în aceeaşi lună a anului trecut.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii