Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Florin Cîțu, despre prima zi fără mască în spații deschise: „Am fost la o plimbare la prima oră până la cafea și a fost wow”

Premierul le-a mulumit cetățenilor pentru că respectă regulile și pentru că se vaccinează, astfel încât să poată fi posibilă relaxarea restricțiilor. Cîțu a reamintit că pe 1 iunie urmează o nouă serie de relaxări a măsurilor de limitare a răspândirii coronavirusului.
Newly appointed prime minister Florin Citu

Postarea integrală a premierului: „Cum este pentru voi prima zi fară mască în spații deschise? Eu deja am făcut o plimbare la prima ora până la cafea și a fost wow. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați înțeles să respectați toate regulile și mai ales pentru că vă vaccinați. Astăzi ne bucuram toți de primul pas important din revenirea la normalitate pentru că am lucrat împreună în acest an dificil. Vă mulțumesc. Urmează 1 iunie”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

O primă măsură de relaxare aplicată de astăzi este eliminarea obligativităţii purtării măştii în spaţii deschise neaglomerate, urmând ca restricţia să fie aplicată în continuare în spaţii publice precum pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţii comerciale, mijloace de transport în comun.

De asemenea, se elimină restricţiile de circulaţie pe timpul nopţii a persoanelor şi restricţia privind programul operatorilor economici până la ora 21.00, iar programul restaurantelor, cafenelelor va fi în intervalul 05-24.00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii