Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Florin Cîţu: „În București vor fi câteva evenimente pilot și vom vedea spectacolele, Teatrul Naţional cred că este unul și unul la Opera Română”

Premierul Florin Cîțu a anunțat că în luna mai vor fi organizate o serie de evenimente culturale pilot, pentru a se testa condițiile în care ne putem întoarce la normalitate după pandemie, informează Radio România Actualități.
florin citu 6

Florin Cîţu: „În București vor fi câteva evenimente pilot și vom vedea spectacolele, Teatrul Naţional cred că este unul și unul la Opera Română. Aceste evenimente vor avea loc în perioada următoare, după aceea vom vedea exact implicațiile, la o săptămână sau două după. Tocmai am vorbit cu domnul primar al Clujului, care dorește să facă și domnia sa un eveniment similar, un eveniment-pilot la Cluj. După ce avem aceste informații, putem să vorbim mai mult”, conform Radio România Actualități.

Florin Cîțu a declarat că ținta Guvernului o reprezintă cinci milioane de români vaccinați la 1 iunie și din acel moment se va putea discuta altfel despre revenirea la normalitate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii