Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Florin Bădiță, fondatorul „Corupția ucide”, a intrat în cursa pentru câștigarea titlului de „Personalitatea europeană a anului”, acordat de Euronews

Florin Bădiţă, fondatorul grupului „Corupţia ucide”, a fost nominalizat de Euronews pentru câştigarea titlului de „Personalitatea europeană a anului" la ediţia din acest an a European Leadership Awards, informează News.ro.
Florin Badita Euronews

Premiile European Leadership au fost înfiinţate de Euronews în parteneriat cu European Business Summit şi Qualifio şi recompensează personalităţi de succes în business, politică şi inovare.

Pe site-ul euronews.com, unde se desfăşoară votul, Florin Bădiţă este descris astfel: „Românul Florin Bădiţă a fondat Corupţia ucide, un grup civic care luptă împotriva corupţiei, în urma incendiului din 2015 la clubul de noapte Colectiv, în care au murit 64 de persoane. Campania tânărului în vârstă de 29 de ani a ajutat să pună capăt la decriminalizarea cazurilor de corupţie din România, cu daune totale de mai puţin de 45.000 de euro şi a descoperit mai multe cazuri de fraudă. În acest an, el a fost numit în lista Forbes 30 Under 30 Europe, Law and Policy”.

Florin Bădiță este nominalizat la categoria „Personalitatea europeană a anului” alături de actriţa Emma Watson, antreprenorul Xavier Niel, omul de afaceri miliardar Mohed Altrad, modelul Edie Campbell, astronomul Michaël Gillon, avocata Marcia Willis Stewart, activistul András Fekete-Gyor şi politiciana Barbara Nowacka.

Timp de două săptămâni, începând din 15 martie, utilizatorii de internet îşi pot vota favoriţii iar câştigătorii vor fi premiaţi pe 22 mai, la o ceremonie care va avea loc în Bruxelles.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii