FacebookTwitterLinkedIn

Parteneriatul nostru cu Băneasa Shopping City a început cu deschiderea florăriei Floria la etajul I al centrului comercial, în luna martie. Acum, cu ocazia campaniei aniversare, am adus și expertiza noastră în zona proiectelor mari de peisagistică, pentru a realiza un decor impresionant în cadrul Băneasa Shopping City” declară Andreea Uceanu, Director General Rețeaua Floria.  

Valoarea unui proiect floristic de asemenea amploare pornește de la aprox. 300 euro/mp, în funcție de cantitatea de plante și tipologia lor, și poate ajunge la peste 1000 euro/mp, în 2016, Floria a realizat proiecte de amenajări peisagere în valoare de peste 500.000 euro.

_Andreeea Uceanu_Floria

Proiectul cuprinde amenajarea floristica pe trei zone complementare ce alcătuiesc decorul centrului comercial începând cu 18 aprilie: rochii din plante și flori purtate de manechine suspendate, zona dedicată fotografiilor și zona principală, pădurea fantastică.

Pădurea fantastică, zona cea mai amplă din cadrul proiectului realizat de Floria, are o suprafață de aproximativ 70 mp și este inspirată de tematica spectacolelor Varekai ale Cirque du Soleil. Aceasta reprezintă o pregătire a vizitatorilor pentru momentul culminant al campaniei: prezentarea în avanpremieră a 3 acte din spectacolului VAREKAI by Cirque du Soleil, ce va avea loc în centrul comercial pe 2 mai.

_Floria _Baneasa 2

Pădurea fantastică este situată în Atrium, aceasta cuprinde peste 700 de plante din 80 de specii exotice distincte, dispuse pe 4 straturi specifice padurilor tropicale.

“Decorul pentru aniversarea Băneasa Shopping City este un nou proiect ambițios realizat de echipa Floria în zona amenajărilor floristice și peisagere, după proiectele de la finalul anului trecut. A fost o provocare să transpunem în decor floral conceptul campaniei, #ShoppingDePoveste, prin crearea unor elemente inspirate din zona fantastică, precum photocorner-ul inspirat de Marile Speranțe, pădurea fantastică sau rochiile cu flori.” adaugă Andreea Uceanu, Director General Rețeaua Floria.  

Lucrările de amenajare au durat 32 ore, iar pentru zona principală (pădurea fantastică) asamblarea junglei a durat 16 ore, timp în care au fost construite forme de relief, mixuri si texturi de cadre naturale, pentru a crea un efect vizual spectaculos.