Cautare
, Contributor

Forbes.com

Bani și Investiţii |
|

Floria.ro inveștește peste 200.000 de euro în extindere

Una dintre cele mai mari florării online din România, Floria, inveștește peste 200.000 de euro în procesul de extindere pe piața florilor până la finalul anului 2015.
flori_online.jpg

Prima etapă a planului cuprinde dezvoltarea businessului în zona corporate și a evenimentelor personale și demararea unui proces de rebranding și repoziționare. În urma implementării acestuia, Floria își consolidează poziția pe piața florilor din România, o piață estimată în 2013 la 100 milioane de euro.

„Floria la evenimente” este divizia prin care brandul își va face simțită prezența în zona corporate și a evenimentelor personale, echipa urmărind și dezvoltarea în B2B, prin parteneriate și contracte permanente cu companiile care trimit flori și organizează evenimente, precum și dezvoltarea către evenimentele personale, nunți, botezuri, aniversări.

„În această primă etapă de extindere a businessului Floria ne propunem să devenim foarte prezenți în zona B2B, păstrând în același timp poziția de lider pe piața vânzărilor online de flori. Tot acest proces a fost pregătit în ultimele luni.”, declară Marina Matei, e-Commerce Manager Floria.

Floria a pornit și un proces de rabranding și repoziționare, prin care va deveni florăria pentru gentlemanul din fiecare. Potrivit reprezentanților companiei, livrarea se face în peste 80 de orașe din România și are peste 140 parteneri. Orașele din România în care se trimit cele mai multe flori sunt: București, Constanța, Ploiești, Brașov, Galați, Cluj.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii