FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

E mult spus “afacerea intră în vacanță”. Cu toții avem nevoie de o perioadă de vacanță, deoarece am suferit, mai mult sau mai puțin, din cauza lipsei de libertate, de mișcare. Nu am putut să socializăm ca înainte, să vedem oameni și locuri dragi nouă. Însă, pandemia ne-a învățat să lucrăm de la distanță și să fim conectați la job-ul nostru, iar acest obicei va continua pentru unii dintre noi chiar și în perioada vacanței. Pe de altă parte, vacanțele noastre le urmează pe cele ale clienților noștri și sigur mulți vor profita de această vară.

Certitudini și predictibilitate

Organizația pe care o conduc a mai trecut prin perioade dificile, lipsite de predictibilitate. Este adevărat că pandemia a fost ceva cu totul “special ” și neașteptat. TBI este o organizație matură care se adaptează rapid la schimbare, predictibilă sau nu, iar în pandemie am văzut acest lucru. Am avut unele din cele mai bune rezultate, atât în 2020, cât și în 2021, și am profitat, deoarece asemenea perioade aduc și oportunități. Ne așteptăm ca 2021 să fie un an foarte bun, dar rămânem și pregătiți în cazul în care apare, din nou, o perioadă dificilă.

Îngrijorări

Nu am îngrijorări în mod special. Așa cum am menționat, rămânem vigilenți.

Planuri de business

Așteptăm o creștere cu peste 60% a volumelor de credite acordate în 2021 comparativ cu 2020 și finalizarea unor proiecte importante în zona digitală, în special pentru a îmbunătăți serviciile către clienții noștri și business-ul de la distanță.

Vacanță în țară sau străinătate

Da, plec în vacanță în străinătate.