Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Florentin Ţuca

Avere: 15-16 milioane de euro Vârstă: 41 de ani Reşedinţă: Bucureşti Domeniu: Avocatură            

Florentin Ţuca, Managing Partner la casa de avocatură Ţuca Zbârcea&Asociaţii, este specializat în drept societar, financiar-bancar, finanţări de proiecte, concesiuni şi alte forme de parteneriat public- privat.

Anul 2009 a fost, în opinia lui, anul provocărilor şi al oportunităţilor. Firma sa a încheiat anul cu un profit de 13,2 milioane euro la o cifră de afaceri de 22,7 milioane euro. De asemenea, anul trecut societatea de avocatură a primit mai multe distincţii. A fost declarată de către publicaţia Financial Times „Cea mai inovatoare casă de avocatură din Europa Continentală“.

Cu o echipă formată din 80 de avocaţi în cadrul biroului din Bucureşti, Ţuca Zbârcea&Asociaţii este singura firmă de avocatură independentă din România cu prezenţă în Spania. De asemenea, societatea deţine un sediu secundar în Cluj-Napoca, care funcţionează în asociere cu Nistorescu, Şomlea&Asociaţii, precum şi o reţea de parteneriate în principalele oraşe ale României. Tot anul trecut, pe fondul cererii de servicii pe zona de restructurări/lichidări, Ţuca a înfiinţat firma TZA Insolvenţă S.P.R.L. care oferă servicii specifice în domeniu. Circa 85% din încasările casei de avocatură au provenit din sectorul privat. Firma a reuşit în 2009 să crească datorită reorientării către domenii precum energia, arbitrajele, litigii şi restructurări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii