Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Florentin Țuca – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Florentin Țuca Avere: 16-17 milioane de euro Varsta: 42 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Aocatură  

La cei 42 de ani ai săi, Florentin Ţuca e unul dintre cei mai importanţi avocaţi din România. Totodată, e printre cei atipici. În doar şase ani a ridicat, alături de ceilalţi colegi, cea mai mare firmă de avocatură din România (după cifra de afaceri şi numărul de parteneri). Pentru el, dar mai precis pentru Ţuca Zbârcea şi Asociaţii (TZA) – firma de avocatură pe care a înfiinţat-o în primăvara lui 2005, alături de alţi şapte parteneri –, 2010 a fost un an bun.

Afacerile au scăzut sensibil (pentru prima dată de la înfiinţarea firmei), cu 300 de mii de euro, până la 22,4 milioane de euro, dar profitul a fost mai mare. Şi a crescut mult, cu 3,2 milioane de euro, până la 16,4 milioane de euro. Acesta e un rezultat bun pentru orice ramură a serviciilor profesionale. Iar pentru avocatura ultimilor doi-trei ani – consideraţi a fi de criză economică –, cifrele sunt surprinzător de bune. Venită dintr-o valoare a afacerilor sensibil egală cu cea din 2009, creşterea profitului de anul trecut vorbeşte despre eficientizarea operaţiunilor şi despre reducerea costurilor, lucruri pe care le-au făcut, într-o măsură sau alta, toate marile firme de avocatură locale.

Chiar şi aşa, firma a promovat o serie de avocaţi interni, iar astăzi are 21 de parteneri, cu mult peste numărul partenerilor din marile firme locale concurente. Ţuca spune că dezvoltarea aceasta rapidă, care a dus TZA spre titlul de cea mai mare firmă de avocatură din România, a fost mai degrabă o consecinţă decât un plan strategic. Dar oricum ar fi fost, rezultatul este că în ultimii patru ani la rând, din care cel puţin doi au fost de criză economică, TZA a stabilit câte un nou record pentru cifrele din dreptul profitului.

Vezi care era averea lui Florentin Țuca în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii